PLIVAČKI VIKEND ZA NATJECATELJE PK CERINA

HEP HPS Grand Prix Victoria i 17. Miting Sv.Patrik

about

Ovoga vikenda plivači Pk Cerina sudjelovali su na dva natjecanja.

Naši juniori i mlađi juniori natjecali su se na jakom međunarodnom mitingu HEP HPS Grand Prix Victoria u Rijeci, a početnici i mlađi kadeti nastupili su na 17. Mitingu Sv.Patrik u Zagrebu.

Naši mlađi juniori i juniori, Katja Koščak, Tara Oroz, Ivan Sinjeri, Damjan Domanovac i Marko Franjo, natjecali su se u konkurenciji 718 plivača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske i Švicarske. U ovako jakom natjecanju naši plivači stjecali su iskustvo i oborili su vlastite rekorde, a također i isplivali limite kojima su izborili nastup na državnom prvenstvu. Ivan Sinjeri A limit na 50 leptir i 50 slobodno, B limit na 100 leptir i 100 slobodno. Damjan Domanovac A limit na 100 prsno. Katja Koščak A limit na 50 i 200 leptir. S njima je bila trenerica Martina Gregurek.

U Zagrebu su se u subotu natjecala godišta 2010. i 2011. na 50 metara delfin, leđno, prsno i kraul gdje su najbolje rezultate isplivali Marija Belčić, Erik Petrić, Petar Domanovac i Mislav Skvaža, a u nedjelju 2012. godište i mlađi na 25metara od kojih su se istaknuli Klara Stanković, Eva Novak, Sara Sambolek, Marko Ferčec, Erik Štefanec i Matej Antolaš.

U subotu su na natjecanje išli Marija Belčić, Fran Blažotinec, Petar Domanovac, David Dolenec, Petar Junušić, Domagoj Krapinec, Teo Munić, Erik Petrić, Mislav Skvaža, Šime Stanković i Oliver Vedriš pod vodstvom trenera Matije Rušaka i Lane Kovač, a u nedjelju Matej Antolaš, Franka Bebek, Izabela Brlečić, Anja Cahunek, Niko Car, Marko Ferčec, Jana Hraščanec, Ana Hren, Bela Junušić, Paula Lovasić, Nika Markušić, Eva Novak, Tena Pobi, Petar Pintarić, Maria Rihtarić, Noa Samardžić, Sara Sambolek, Klara Stanković, Borna Strah, Saša Šegerec, Erik Štefanec i Stjepan Tratnjak pod vodstvom trenera Tedija Femeca i Lane Kovač.

Adresa

Miroslava Krleže 81
48000 Koprivnica

telefon

+385 (0)98 184 5768
+385 (0)91 284 8778

email

plivackiklubcerine@gmail.com
pkcerine@pk-cerine.hr