Ivan Sinjeri i Damjan Domanovac otplivali A limite i osigurali nastup na Prvenstvu Hrvatske

about

Nakon pola godine pauze od sudjelovanja na natjecanjima, Plivački klub Cerine sudjelovao je na 15. Mitingu Vidra u Zagrebu.

Za Pk Cerine nastupali su Damjan Domanovac i Ivan Sinjeri, a oboje su ostvarili odlične rezultate. Damjan Domanovac plivao je van konkurencije sa starijim plivačima, a otplivao je A limit na 100m prsno, dok je Ivan Sinjeri otplivao A limit na 50 delfin. Obojica su ovim rezultatima izborili nastup na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine te Pk Cerine nakon dužeg niza godina ima više od jednog predstavnika na Prvenstvu Hrvatske što je veliki pokazatelj rada kluba i truda samih plivača.

Ivan Sinjeri natjecao se u disciplinama 50 delfin (7.mjesto), 200 mješovito (12.mjesto) i 100 leđno (11.mjesto) te je u svim disciplinama poboljšao svoja vremena. Damjan Domanovac natjecao se u disciplinama 50 slobodno, 200 mješovito i 100 prsno (van konkurencije u svim disciplinama), a svoja vremena je popravio u svim disciplinama osim 100 prsno. Oba plivača su mlađi juniori, Sinjeri izlazno godište, dok je Domanovac ulazno.

S obzirom kako je ovo bilo natjecanje nakon duže stanke, klub je veoma zadovoljan ostvarenim rezultatom te je povisio ambicije za ostatak sezone.

Očekuje se još veči napredak u rezultatima na Regionalnom prvenstvu Hrvatske koje je na rasporedu za mjesec dana. Plivači su nastupili pod vodstvo trenerice Martine Gregurek.

Adresa

Miroslava Krleže 81
48000 Koprivnica

telefon

+385 (0)98 184 5768
+385 (0)91 284 8778

email

plivackiklubcerine@gmail.com
pkcerine@pk-cerine.hr